Sopimusehdot

Puoliksi.fi kuuluu Ihanilla Oy:n toimintaan, jonka vuoksi sopimusehdoissa myyjänä puhutaan ihanilla oy:sta

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT JA VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Voimaantulopäivä: 1.4.2023

Näitä yleisiä sopimus- ja toimitusehtoja (”Ehdot”) sovelletaan kaikkien tämän verkkosivuston sivujen (jäljempänä yhdessä ”verkkosivusto” tai ”sivusto”) käyttöön ja kaikkien tämän verkkosivuston tarjoamien tai tällä sivustolla tarjottujen tuotteiden (”Tuotteet”) käyttöön ja tilaamiseen, ellei kirjallisesti ole sovittu toisin. Puoliksi.fi kuuluu Ihanilla Oy:n toimintaan, jonka vuoksi näissä sopimusehdoissa puhutaan Ihanilla Oy:sta.

Nämä Ehdot muodostavat sopimuksen Asiakkaan ja Ihanilla Oy:n (myöhemmin myös Ihanilla) (y-tunnus 3132069-9) välillä ja sisältävät tärkeitä tietoja Asiakkaan ja Ihanillan laillisista oikeuksista, oikeussuojakeinoista ja velvollisuuksista.

Näissä Ehdoissa voidaan puhua myös Myyjästä ja Meistä (Ihanilla) ja Ostajasta (Asiakas).

SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Sopimus syntyy ja Ehdot tulevat sopimuksen osaksi, kun Asiakas tilaa tuotteet ja Ihanilla on vahvistanut tilauksen kirjallisesti. Verkkosivuston käyttämisen osalta Ehdot tulevat osaksi verkkosivustoa käyttämällä ja sen käyttöä jatkamalla.

HINNAT

Verkkokaupan tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi niin kauan, kun ne on julkaistu Ihanillan verkkokaupassa.

Verkkosivustolla mainostetut tarjoukset, alennukset, tai muut edut ovat voimassa alkaen tietojen kirjoittamishetkestä, mutta Ihanilla pidättää oikeuden muuttaa hintoja, tuotetietoja, tarjouksia ja alennuksia ilman erillistä ilmoitusta.

Ihanilla pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa tilatussa tuotteessa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.

TUOTTEISIIN LIITTYVÄT HUOMAUTUKSET

Tuote on digitaalinen tuote, joka lähetetään tilauksen jälkeen digitaalisesti sähköpostin välityksellä.

Kun Asiakas ottaa Puoliksi.fi digitaaliset tuotteet käyttöön, kaikki asetukset ja visuaaliset säädöt ovat Asiakkaan vastuulla. Puoliksi.fi digitaaliset tuotteet on tehty tuotekohtaisesti määritellyille alustoille ja ohjelmistoille yhteensopiviksi. Myyjä ei vastaa tuotteiden toiminnasta jos Asiakas ei käytä määritettyjä alustoja, teemaa, ohjelmistoja tai lisää lisäosia.

TILI JA SALASANA

Käyttäjätilin luominen verkkokauppaamme on pakollista, jotta pääset käsiksi videokirjastoon tilauksen jälkeen. Olet itse vastuussa antamiesi tietojen oikeellisuudesta sekä salasanasi turvallisesta säilyttämisestä.

TILAUS

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit tehdä ostoksen valitsemalla haluamasi tavarat ja lisäämällä ne ostoskoriin. Seuraa sitten annettuja ohjeita ja siirry maksusivulle.

Tilauksesta tulee ilmetä Asiakkaan, laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Henkilöasiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Asiakas vastaa tekemänsä tilauksen oikeellisuudesta. Asiakkaan tulee ennen tilauksen lähettämistä varmistaa, että tilattavien tuotteiden ominaisuudet vastaavat Asiakkaan vaatimuksia.

Verkkokaupassa tehdystä Asiakkaan tilauksesta lähtee automaattinen tilausvahvistus Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ja tilaus tulee Ihanillaa sitovaksi vasta kun Asiakas on saanut tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkista myös roskapostisi tai ns. mainoskansio.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail (Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Paytrailin verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paytrail tai Paytrail Oy. Paytrail välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Paytrailistä: https://www.paytrail.com/

Paytrail -maksupalvelun yhteystiedot

Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7)
Sähköposti: asiakaspalvelu@paytrail.com
Puhelin: 020 718 1830
Postiosoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

MAKSUTAVAT

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, POP Pankki, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Pivo, Siirto, Apple pay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteita maailmanlaajuisesti.

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tuotteiden luovutus sopimuksen mukaan tapahtuu.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan mukaan, johon vaikuttaa tavaran koko ja paino. Tuotteille on heti nähtävissä kiinteät toimituskustannukset verkkokaupassa. Digituotteet toimitetaan tilauksen jälkeen digitaalisesti sähköpostilla, jolloin toimituskuluja ei ole.

TOIMITUSAIKA

Pyrimme toimittamaan tavaran mahdollisimman nopeasti asiakkaalle. Tavara lähtee meiltä viimeistään 3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Valmiit digituotepaketit toimitetaan heti tilauksen jälkeen ja valmis tuote on saatavilla heti tai viimeisttään 24h kuluessa mikä tietoliikenneyhteyksissä on viivettä.

NOUTAMATTOMAT PAKETIT

Ihanilla ei toimita uudelleen tavaraa asiakkaalle, joka ei ole lunastanut tilaamaansa tavaraa.

Veloitamme asiakkaalta korvauksena noutamattomista paketeista 15,00 €. Tämä ei koske digituotteita, jotka toimitetaan digitaalisesti.

TUOTTEIDEN SAATAVUUS JA MYYJÄN OIKEUS PERUUTTAA TILAUS

Ihanilla ei vastaa, jos siitä riippumattomasta syystä tuotetta ei voida toimittaa

asiakkaalle sen vuoksi, että se on esimerkiksi varastettu tai muuten ei ole saatavissa.

Ihanillalla on tällaisissa tilanteissa oikeus peruuttaa tilaus.

Ihanilla ei vastaa tuotteiden varastosaldotiedoissa mahdollisesti esiintyvistä tilapäisistä virheistä ja varaa oikeuden peruuttaa tilaus tällaisissa tilanteissa.

PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

Emme myönnä myymillemme digitaalisille tuotteille palautus- tai vaihto-oikeutta, koska kyseessä on digitaalinen tuote. Tilauksen teon yhteydessä Asiakas antaa ennakkosuostumuksen, että digitaalisen sisällön toimittaminen alkaa 14 vuorokauden sisällä, jonka vuoksi peruuttamis -, palautus – tai vaihto-oikeutta ei ole.

KULUTTAJA-ASIAKKAAN PERUUTUSOIKEUS

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä peruutuslomaketta käyttäen tai muutoin kirjallisesti tai sähköpostitse (milja@ihanilla.com) 14 vrk kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksen teon yhteydessä Asiakas hyväksyy, että digitaalinen sisältö toimitetaan välittämästi maksun suorittamisen jälkeen. Tälläisissä tilanteessa sinulla ei ole peruuttamisoikeutta.

Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, kuluttajalla ei ole oikeutta saada takaisin koko maksamaansa summaa.

VÄLILLINEN VAHINKO

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan Ostajalle toimituksen viivästymisestä tai virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitettu tavara on joltakin osin virheellinen, Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä Myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.  Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara.

VEROT

Tuotteen tietokentässä on mainittu tavaran myyntihinta ja myyntihintaan sisältyvä arvonlisäveroprosentti.

TIETOSUOJA

Noudatamme henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä. Voit lukea tarkemmin siitä, miten käsittelemme henkilötietoja tietosuojaselosteestamme.

TEKIJÄNOIKEUDET

Mitään Ihanillan sivustolta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

AFFILIATE-LINKIT

Sivustollamme voi olla affiliate-linkkejä, joiden kautta ostetuista tuotteista voimme saada pienen komission. Affiliate-linkit on erikseen merkitty.

SOSIAALISEN MEDIAN TOIMINNOT

Tämä sivusto saattaa tarjota tiettyjä sosiaalisen median ominaisuuksia, jotka mahdollistavat Asiakkaan:

 • Linkittävän omilta tai tietyiltä kolmannen osapuolen verkkosivustoilta tiettyyn tämän verkkosivuston sisältöön
 • Lähettävän tämän verkkosivuston kautta sähköposteja tai muuta viestintää, jossa on tiettyä sisältöä tai linkkejä tiettyyn sisältöön
 • Mahdollistavan, että osan tämä verkkosivuston sisällöstä näkyy omilla tai tietyillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla

Voit käyttää näitä ominaisuuksia yksinomaan niiden palveluntarjoajan käyttöehtojen mukaisesti.

Voimme poistaa käytöstä kaikki sosiaalisen median ominaisuudet tai linkit milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta harkintamme mukaan.

KÄYTTÄJÄSISÄLTÖ

Verkkosivusto voi sisältää ilmoitustauluja, keskusteluhuoneita, henkilökohtaisia sivuja tai profiileja, foorumeita ja muita interaktiivisia ominaisuuksia (yhdessä ”Interaktiiviset palvelut”), joiden avulla käyttäjät voivat lähettää, julkaista tai näyttää muille käyttäjille tai muiden henkilöiden (jäljempänä ”postittaa”) sisältöä tai materiaalia (yhdessä ”Käyttäjäsisältö”) verkkosivustolla tai sen kautta.

Kaikkien käyttäjien sivustolle jakamien tietojen on oltava näiden Ehtojen sisältämien sisältöstandardien mukaisia.

Sivustolle lähettämääsi käyttäjän kirjoittamaa sisältöä ei pidetä luottamuksellisena.

Osallistumalla mihin tahansa Interaktiiviseen palveluun, myönnät meille ja vastaaville lisenssinsaajillemme ja seuraajillemme oikeuden käyttää, jäljentää, muokata, näyttää ja tällaista materiaalia mihin tahansa tarkoitukseen.

Vakuutat ja takaat, että:

 • Omistat tai hallitset kaikkia oikeuksia Käyttäjäsisältöön ja sinulla on oikeus myöntää yllä annettu lisenssi meille ja lisenssinsaajillemme sekä seuraajillemme
 • Kaikki julkaisemasi Käyttäjäsisältö noudattaa näitä Ehtoja
 • Ymmärrät olevasi vastuussa kaikista lähettämästäsi Käyttäjäsisällöstä, ja sinulla on täysi vastuu tällaisesta sisällöstä, mukaan lukien sen laillisuus, luotettavuus, tarkkuus ja tarkoituksenmukaisuus.

Emme ole vastuussa kolmansille osapuolille verkkosivuston käyttäjän lähettämän Käyttäjäsisällön sisällöstä tai oikeellisuudesta.

KÄYTTÄJÄSISÄLLÖN STANDARDIT

Nämä sisältöstandardit koskevat kaikkia käyttäjien julkaisuja ja Interaktiivisten palvelujen käyttöä.

Käyttäjien kirjoitusten on kaikilta osin noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä.

Rajoittamatta edellä mainittua, käyttäjien kommentit ja julkaisut eivät saa:

 • Sisältää loukkaavaa, siveetöntä, häiritsevää, väkivaltaista, vihamielistä tai muuten sopimatonta materiaalia
 • Mainostaa seksuaalista tai pornografista materiaalia tai suosia väkivaltaa tai rodusta, sukupuolesta, uskonnosta, kansallisuudesta, vammaisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai iästä johtuvaa syrjintää
 • Loukata kenenkään patentteja, tavaramerkkejä, liikesalaisuuksia, tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia
 • Rikkoa muiden laillisia oikeuksia (mukaan lukien yksityisyyden suoja) tai sisältää materiaalia, joka voi johtaa siviilioikeudelliseen tai rikosoikeudelliseen vastuuseen sovellettavien lakien tai asetusten nojalla tai joka voi muuten olla ristiriidassa näiden Ehtojen ja tietosuojakäytäntömme kanssa
 • Mainostaa tai puolustaa laitonta toimintaa

LINKITYS

Ihanillan sivustolle saa linkittää tekstilinkkejä tavanomaisen käytännön ja hyvän tavan mukaisesti.

Emme hyväksy kehystämistä tai upotettuja linkkejä.

ASIAKASSUOSITUKSET

Sivustollamme voi olla asiakkaidemme palautteita tai suosituksia. Nämä ovat aitoja asiakaskokemuksia, mutta eivät takaa sitä, että jokaisella olisi vastaava kokemus.

ULKOISET VERKKOSIVUSTOT

Ihanilla ei vastaa sivustolle linkitettyjen ulkoisten sivustojen toiminnasta tai tiedoista.

VERKKOSIVUSTON TOIMINTA

Ihanillan voi olla joissain tilanteissa keskeytettävä pääsy verkkosivustolle voidakseen suorittaa huolto- tai muita toimenpiteitä. Hyväksyt sen, että verkkosivusto ei ole aina käytettävissä, eikä Ihanilla ole vastuussa mistään tällaisen katkoksen seurauksena aiheutuneista vahingoista tai menetyksistä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Ihanilla tarjoaa verkkosivuston sellaisenaan, eikä takaa, että tämän sivuston sisältämässä materiaalissa olevat toiminnot ovat keskeytymättömiä tai virheettömiä, että viat korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin ei sisällä viruksia tai virheitä. Ihanilla voi muuttaa sivuston sisältöä ja tietoja ilman minkäänlaista ilmoitusta.

YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Ihanilla ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, eikä myöskään riko sopimusta, mikäli jokin ylivoimainen este, kuten luonnon olosuhteet, tulipalo, tulva, konevaurio, maanjäristys, lakko, sota, hallituksen toimet, terrorismin uhkat tai teot, mellakat, kansallinen hätätilanne, vallankumous, epidemia tai pandemia, liikennehäiriö tai rajoitukset tai viivästykset, jotka vaikuttavat kuljetusyrityksiin, estää tavaran toimittamisen.

Jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi Ihanillalta kohtuuttomia uhrauksia Asiakkaalle koituvaan etuun nähden, Ihanilla ei ole velvollinen täyttämään sopimusta.

MUUTOKSET EHTOIHIN

Varaamme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

RIITOJEN RATKAISU

Erimielisyystilanteissa Ihanilla ja Asiakas pyrkivät ensisijaisesti neuvottelemaan asian sovinnollisesta ratkaisusta.

Näistä Ehdoista ja sopimussuhteesta syntyneet riidat ratkaistaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Tällä ehdolla ei tarkoiteta rajoittaa kuluttajan oikeutta nostaa kanne ja olla vastaajana oman asuinpaikkansa alioikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi kuitenkin saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä Ehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä.

Ihanilla Oy

e-mail: milja@ihanilla.com

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. View more
Cookies settings
Accept
Tietosuojaseloste
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Rekisteriseloste

Puoliksi.fi/Ihanilla Oy sitoutuu noudattamaan Suomessa voimassaolevaa tietosuoja- ja henkilölainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sekä muita sen toimintaan sovellettavia lakeja ja säädöksiä, jotka ohjaavat henkilötietojen käsittelyä, sekä käsittelemään henkilötietoja hyvän tiedonhallinta- ja tietojenkäsittelytavan mukaisesti. Ihanilla Oy:n henkilöstö on velvoitettu pitämään kaikki henkilötiedot ehdottoman luottamuksellisina. Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen. Rekisterinpitäjä Puoliksi.fi / Ihanilla Oy   Yhteystiedot: Hatanpään puistokuja 30 C 94 33900 Tampere   Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa Ihanilla Oy / Milja Käppi Näsilinnankatu 28 33200 Tampere 0503789081 milja@ihanilla.com
Rekisteröidyt
Asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat.
Henkilötietojen käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan. Rekisteröityneiden käyttäjien tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen. Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella.  
Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:
 • Asiakassuhteen hoitaminen
 • Palveluista kertomiseksi
 • Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
 • Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Yhteystiedot
 • nimi / y-tunnus
 • osoite
 • sähköposti
 • puhelinnumero
 • verkkolaskutustiedot
Asiakastiedot
Tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista Yhteydenottojen ja asiakaskokemuksien kirjaaminen
Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen milja@ihanilla.com
Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.
Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
Suostumuksen peruuttaminen
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html
Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilöltä itseltään asiakassuhteen syntyessä ja/tai verkkolomakkeen kautta. Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla. Rekisterinpitäjän verkkosivujen evästeiden avulla.
Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Ihanilla Oy:n ulkopuolelle. Luovutamme tietoja ainoastaan Flatdot Oy:lle ja Webomir Oy:lle järjestelmän toimintojen ja muiden teknisten asioiden hoitamisen vaatimissa puitteissa. Webomir Oy ja Flatdot Oy on sitoutunut noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia eikä käytä tietoja markkinointitarkoituksiin. Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:
 • Mailchimp
Käsittelyn kesto
Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi. Kuitenkin tietoja säilytetään enintään kaksi (2) vuotta rekisteröidyn ja Rekisterinpitäjän välisestä viimeisestä aktiivisesta tapahtumasta lukien. Tiedot poistetaan, kun niiden edellä määritelty säilytysaika on kulunut umpeen. Henkilötietoja voidaan tarvittaessa käyttää asiakassuhteen päättymisen jälkeen voimassa olevan lainsäädännön niin vaatiessa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. Lisäksi Rekisterinpitäjä toteuttaa kaikki kohtuulliset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että käsittelyn tarkoituksiin nähden epätarkat, virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot oikaistaan tai poistetaan viipymättä.
Henkilötietojen käsittelijät
Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Lisäksi Flatdot Oy, Webomir Oy ja heidän työntekijät voivat käsitellä henkilötietoja IT-tuen yhteydessä. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.
Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.
Save settings
Cookies settings
Puoliksi ota yhteyttä

Ole yhteydessä

Täytä lomake ja olemme pian yhteydessä!

Yhteystiedot
Yhteydenoton syy
Onko viesti osoitettu tietylle henkilölle?
Nettisivupaketit

Haluatko paketin valmiiksi asennettuna?

80€ (sis.alv.24%